shanghaiforayear.blogg.se

Macao

Publicerad 2014-10-31 10:25:48 i Allmänt,

Dagen började 04:00 med att lyckas packa ner det sista för att bege oss till flygplatsen! Kaos som vanligt på flygplatsen men vi lyckades komma iväg och nu är vi i Macao! Gick först hem och lämna våra väskor hos Dennis mormor för att sedan äta lunch och sen ut på äventyr med en kompis till honom här nere( vår alldelles egna guide) besökte först ett zoo där vi fick se pandor, apor osv. Sedan åkte vi upp på ett berg för att se ett känt tempel, kändes lite för kommersiellt för att vara så heligt men otroligt fint! Alldelles bredvid låg Macaos utsiktsplats med en staty av budda där man kunde se över hela stan! Vi besökte även stranden och lite smågator! Har vart en lång men otroligt rolig dag! Nu taggar vi mat och kasino ikväll  :)
Dvärgar och strippor

Publicerad 2014-10-29 13:35:50 i Allmänt,

I Helgen var vi på ute och visade resten av klassen hur man har en sjuk kväll i Shanghai! De började med lite häng hos Charlie och Ida, sen till cirque de soil, där de va pre-halloween! Ett sjukt ställe som såg ut som en cirkus, med katt strippor, en man som va 2,50 lång och dansande dvärgar i tyll kjolar. Va coolt men ändå fruktansvärt hemsta att dom gör så mycket narr av dem! Lärare och rektorer från Sverige var även här så käkade middag och gjorde ktv, sjukt trevlig kväll! Igår käka vi vitnamesiska rullar och fick finbesök av Alex som gjorde oss sällskap :) 
Idag har jag vart hemma och vart sjuk och på fredag morgon, alldelles för tidigt beger jag, Josse, Sandro Dennis och Johanna oss till makao och Hongkong 
Finbesök

Publicerad 2014-10-25 04:04:51 i Allmänt,

De har hänt mycket dom senaste dagarna, bytte ut våra ena besökare Albin och Annie som for vidare till Australien, mot Mariam. Fick även vår första inflyttningspresent, en dammsugare som vi tjatat hela veckan att vi måste köpa. Blev såå glada för vår lilla sol, nu kan vi slippa allt bös.

Under helgen är resten av våra klassisar här på besök från jinan för en middag med lärare och rektorer från Borås, även för och hälsa på oss såklart:) i torsdags fira vi tentorna och dom är här med en utgång på bar rough och Hollywood, en lyckad kväll som vanligt! Igår var tanken att vi skulle till fakemarket, men efter en taxi kvinna som trodde vi skulle nån annan stans tog resan över en timma och vi va så hungriga så blev en sallad och lite annat istället. Även sushi och chips som fredagsmys :) idag ska jag gå och fixa ögonfransar( oklart om ja överlever), fake idag i stället och häng med klassen ikväll! en vanlig dag i Kina 
Puss 


Om

Min profilbild

Julia Gustafsson

Life is good

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela